Home > Het GOC

Het GOC is in 1976 opgericht met als doel: het geven van de mogelijkheden tot ontspanning en het leggen en onderhouden van onderlinge contacten van de jeugd binnen de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) te Uithuizermeeden en omliggende gemeenten. In de loop van de jaren is de doelgroep vergroot en probeert het GOC zo veel mogelijk de hele gemeente bij haar activiteiten te betrekken.

Om het doel van het GOC te verwezenlijken worden er onder andere soosavonden georganiseerd. Dit is onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk een gezellig samenzijn. Soms krijgen de soosavonden een bepaald thema mee. Voorbeelden zijn de De Gala-soos, de Valentijnsoos.  Kijk voor de data bij de agenda van deze homepage.
Ook organiseert het GOC nog een aantal andere activiteiten van een algemeen ontspannende aard. Zo wordt er bijvoorbeeld een jaarlijks terugkerende Paas-Sterrit voor (personen)auto’s door de provincie  georganiseerd. Bij de kinderen is de welbekende filmsoos een groot succes!

Openingstijden:
doorgaans op zaterdagavonden van 20.30 tot 0.00 uur is de soos geopend (tenzij anders vermeld) leeftijd vanaf 12 jaar.

GOC team:
Het bestuur van het GOC bestaat uit:

  1. Mike en Marieke Bos – van der Molen
  2. Janneke Bos – Wieringa
  3. Robert de Vries
  4. William Janssen
  5. Roy Wieringa

Secretariaat:
post kunt u sturen naar:

GOC
p/a Kerkstraat 7
9982 GA UITHUIZERMEEDEN

Donaties:
uw donatie kunt overmaken op:

NL17RABO  0304  9532 96  (t.n.v. GOC Uithuizermeeden)

Suggesties:
Als je vragen, opmerkingen en/of suggesties over/voor het GOC of de GOC-webstek hebt, kun je natuurlijk bij een van de leden terecht, een berichtje in het gastenboek plaatsen, of mail naar een van de leden of webmasters.

We hopen u binnenkort graag weer te ontmoeten!