Home > Het GOC

Het GOC is in 1976 opgericht met als doel: het geven van de mogelijkheden tot ontspanning en het leggen en onderhouden van onderlinge contacten van de jeugd binnen de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) te Uithuizermeeden en omliggende gemeenten. In de loop van de jaren is de doelgroep vergroot en probeert het GOC zo veel mogelijk de hele gemeente bij haar activiteiten te betrekken.

Om het doel van het GOC te verwezenlijken worden er onder andere soosavonden georganiseed. Dit is onder het genot van een hapje en een drankje een gezellig samenzijn. Soms krijgen de soosavonden een bepaald thema mee. Voorbeelden zijn de Gala-soos, de Playbacksoos en de soos met een band. De soosavonden worden doorgaans op de zaterdag georganiseerd en zijn toegankelijk vanaf de leeftijd van 12 jaar. Kijk voor de data bij de agenda van deze homepage.
Ook organiseert het GOC nog een aantal andere activiteiten van een algemeen ontspannende aard. Zo worden er bijvoorbeeld een jaarlijks terugkerend volleybal- en zaalvoetbaltoernooi, met Pasen de Paas Sterrit voor (personen)auto’s door de provincie en soms een gemeentedag georganiseerd.

GOC team
Het bestuur van het GOC bestaat uit:

  1. Marieke van der Molen
  2. Janneke Wieringa
  3. Bram Knot
  4. Roy Wieringa
  5. Mike Bos
  6. William Janssen
  7. Robert de Vries

Secretariaat
Stuur al je post voor het GOC naar:

GOC
p/a Kerkstraat 7
9982 GA UITHUIZERMEEDEN

Donaties

Stort je geld op: NL 17 RABO  0304  9532 96  (t.n.v. GOC Uithuizermeeden)

Donateur
Voor slechts vijf Euro ben je donateur van het GOC. Je krijgt dan vaak kortingen op de georganiseerde activiteiten.
Wil je lid of donateur worden van het GOC ? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Suggesties
Als je vragen, opmerkingen en/of suggesties over/voor het GOC of de GOC-webstek hebt, kun je natuurlijk bij een van de leden terecht, een berichtje in het forum plaatsen, of mail naar een van de leden of webmasters.